Mokranjčeva 16, 11272 Dobanovci, Srbija

Politika privatnosti i zaštita podataka

Politika privatnosti i zaštite podataka LKV Centra je formirana sa ciljem zaštite privatnosti podataka korisnika sajta LKV Centra i kao takva opisuje prikupljanje, korišćenje i čuvanje podataka koje dostavljate prilikom pristupanja internet sajtovima: www.lkvcentar.com, www.limovi.rs i www.limovi.co.rs.

Molimo vas da pažljivo pročitate pravila, jer bilo kakvo korišćenje ove internet stranice podrazumeva Vaše prihvatanje uslova navedenim u ovom dokumentu. Pristupanju ovim internet sajtovima, Vi potvrđujete da ste saglasni sa obavezujućim karakterom ove Politike privatnosti i zaštite podataka i dajete saglasnost da se podaci o Vama prikupljaju, koriste i otkrivaju u skladu sa ovom Politikom privatnosti i zaštite podataka.

Informacije koje prikupljamo

Informacije koje možemo da prikupljamo i korsitimo su sledeće:

  • Informacije na osnovu kojih možete biti lično identifikovani kao što su ime, prezime, poštanska adresa, e-mail adresa, telefonski broj (u daljem tekstu: lični podaci).
  • Uz pomoć ovih podataka bićete u mogućnosti da naručite željene proizvode, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

Način prikupljanja informacija

Podatke o Vama prikupljamo na nekoliko načina: direktno kada nam Vi dostavite; automatski dok koristite sajt ili od trećih lica, kao što su naši partneri. Prikupljamo samo one lične podatke koje Vi želite da nam dostavite ili one koji su neophodni kako bi smo Vam omogućili nabavku naše robe. Lični podaci koje prikupljamo na našem sajtu ili putem sajta mogu da obuhvate informacije koje navedete:

  • Popunjavanjem ili korišćenjem bilo kog formulara na sajtu ("Moj nalog", "Prijava/Registracija")
  • Usled zahteva za dodatnim uslugama
  • Druge informacije koje nam dostavite na bilo koji način

Lični podaci koje prikupljamo na našem sajtu ili putem našeg sajta mogu da obuhvate i evidenciju i kopije naše međusobne prepiske (uključujući i e-mail adrese), ukoliko nas kontaktirate, Vaše odgovore u anketama ukoliko Vas zamolimo da ih popunite u svrhe istraživanja, kao i Vaše pretrage na našem sajtu.

Obezbeđenje sigurnosti ličnih informacija i drugih podataka

LKV Centar se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci neophodni za obavljanje posla. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne korisimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima. Pored navedenih ličnih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci sajta traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bi smo poboljšali ponudu i izgled naših stranice, i omogućill Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Izmene Politike privatnosti i zaštite podataka

LKV Centar zadržava pravo da vrši izmene Politike zaštite informacija, bez prethodne najave. Molimo Vas da sledeći put kad posetite naš sajt, ponovo proverite uslove kako bi se upoznali sa eventualnim promenama, ukoliko je do njih došlo. Sve izmene će biti objavljene na ovoj stranici. Datum poslednjeg revidiranja nalazi se na vrhu stranice.

Kontakt informacije

U slučaju da imate pitanje ili komentar u vezi naše Politike privatnosti i zaštite podataka ili imate pitanja u vezi svojih ličnih podataka, to možete učiniti putem e-maila: office@lkvcentar.com.